Procedure ved returnering

Ønsker du at indsende dit P-Watch® parkerings-ur til test hos Cartimes Servicecenter, er adressen:
 
 
Cartime Servicecenter
Kirke Værløsevej 22-24
3500 Værløse
Att. P-Watch

 

 
Brug venligst vores fejlskema. Print det, udfyld det og vedlæg det parkeringsuret:

HENT FEJLSKEMAET HER! (OBS: TESTES URET OK, FAKTURERES 140,- + MOMS = 175,- I GEBYR).

Husk at vedlægge kopi af købskvittering for uret. (Købskvittering gælder som reklamationsbevis) Vedlæg venligst også en kort fejlbeskrivelse samt kontaktoplysninger.

Inden du sender dit ur til test, skal du være opmærksom på, om uret ligger inden for garantiperioden (2 år efter købsdato). Læs også infomationen vedr. fejlfinding, så du er sikker på at det ikke skyldes en fejl i monteringen eller lignende.
 
*** Drejer det sig om FS03 eller holderen til FS02, er det vigtigt, at montøren klipper ledningerne inde bag ved gummimanchetten under selve uret (FS03) / holderen (FS02), for bagefter blot at skulle lodde dem sammen efterfølgende.
Ur defekt
Hvis dit ur testes defekt i vores servicecenter og uret ligger inden for garantiperioden, ombytter vi uret med et nyt. Er der tale om et FS01 eller FS03 ur, godtgør vi desuden en ommontering af uret på et autoriseret værksted (kr. 275,- + moms).

Er der tale om et FS02 ur, skal det nye ur blot klikkes ned i holderen, som allerede er monteret på ruden. Der vil således ikke være tale om en ommontering. Findes fejlen dog i holderen, godtgør vi en ommontering af ny holder på et autoriseret værksted (kr. 275,- + moms).

Har du været uheldig og fået en p-bøde som følge af et defekt ur, betaler vi naturligvis bøden, såfremt uret ligger inden for garantiperioden.

Ur ikke defekt
Hvis dit ur viser sig ikke at være defekt, opkræver vi et testgebyr på kr. 175,- + moms og sender uret retur. I disse tilfælde er der typisk tale om en fejlmontering fra montørens side. Vi tager gerne kontakt til montøren for at sikre korrekt montering.

I forbindelse med spørgsmål vedr. indsendelse af P-Watch® parkerings-ure til test kan du kontakte Teknisk support på tlf. 70221417.
Navn: *
Firma:
Telefon:
E-mail: *
Besked: *
*) Feltet skal udfyldes
Cartime Technologies A/S
Pile Allé 9
2000 Frederiksberg
Danmark
Telefon: 7022 1415
Email: info@cartime.dk
CVR nr: 26346258
Etableringsår: 2001
Danske Bank
reg.nr 4316 kt.nr. 11547532
Cartime Technologies A/S - Telefon: 7022 1415 - E-mail: info@cartime.dk