Monteringsvejledninger og manualer
 
 
 
 

 

 
Udvidet vejledninger
Husk at ALLE forbindelser skal loddes.
Brug af kabelsko kan skabe en løs forbindelse pga. lakeringen og løsdrejede møtrikker. Strømtyve giver ikke optimal forbindelse og kan give problemer med tiden.

GRUNDLÆGGENDE:
  1. Den røde ledning fra P-Watch® skal have KONSTANT strøm.
  2. Den orange ledning skal have strøm når bilens tænding er til.
  3. Den sorte ledning er stel og skal være konstant stel.
I mange tilfælde finder du alle tre forbindelser bag radioen, men i nogle nyere biler kan det være ret omstændigt at tage radioen ud for at komme til.

AUTOMATGEAR
Vær opmærksom på at strømmen til P-Watch ikke må tages i sikringboksen som styrer automatgearet.

START / STOP

Kan give problemer da "klemme 15" (som er den vi normalt anbefaler til montering af den orange ledning) ofte vil miste strømmen når bilen holder stille. Brug derfor i stede "klemme 28" på biler med start/stop.

SPAREPROGRAM (…som lukker ned for sekundær elektronik efter en vis tidsperiode)

Det er lidt forskelligt hvad de forskellige fabrikanter anser for sekundært, men det er vigtigt at både + og – tages et sted som ikke er berørt af dette spareprogram. I biler med spareprogram vil det bedste sted derfor ofte være sikringsboksen i motorrummet.

CAN-bus

Her er det også vigtigt at strømmen tages et sted som ikke er berørt af CAN-bus systemet. Igen vil sikringsboksen i motorrummet være det bedste sted at tage + og -. OBS: Rør ikke CAN-bus da bilens garanti ellers bortfalder.

SPECIELT FOR FS01 MODELLEN
FS01 modellen var det første parkeringsur vi lavede. I FS02 og FS03 kan den orange ledning, som skal monteres på "klemme 15", godt klare sig med en kort afbrydelse af strømmen, men det kan FS01 ikke. Derfor skal den orange ledning tilsluttes bag tændingen på den ledning som ikke mister strøm når startmotoren aktiveres. Der vil ofte være flere ledninger ved tændingen som først får strøm når tændingsnøglen drejes. Én af dem mister ikke strøm når motoren startes. Det er den man skal lodde den orange ledning på.

SPECIELT FOR FS02 MODELLEN
Da FS02 sidder i en holder er det vigtigt at sikre sig at den sidder godt fast i denne. Tag med begge hænder og pres den ned i holderen til du mærker den "klikker" på plads. Hvis den ikke sidder helt fast vil den give periodiske fejl.

Cartime Technologies A/S - Telefon: 7022 1415 - E-mail: info@cartime.dk